// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Annette Bjergfeldt: Børste – Mus i maven
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Annette Bjergfeldt: Børste – Mus i maven

Skrevet af den 5. marts 2013 – 20:33Ingen kommentarer

BørsteBørste har mus i maven!
Bedstevennen Ludvig bliver fascineret af Fanny, den nye pige i klassen og det gør Børste slemt forvirret, for hvad er der så fantastisk ved Fanny?
Bare fordi hun er pæn og dygtig til at stå på skøjter og fortæller om sin mor der er en berømt sangerinde. Og inden længe er Børste blevet rigtig gal, for hun finder sig ikke i hvad som helst.

Børste søger trøst ved naboen Fru Potersen, der giver gode råd og en skulder at græde ud ved. Men allerhelst vil hun jo være sammen med Ludvig, med de sorte krøller og de karrygule øjne. Ludvig der smiler i den helt forkerte retning – hen mod Fanny!

Men da Børste finder ud af Fannys hemmeligheder, er der ingen grund til at være på krigsstien mere og der er fanofantastiske dage forude.

”Mus i maven” er en fin historie om venskaber og genkendelige følelser. Den egner sig godt til oplæsning eller til selvlæsning for de lidt sikrere læsere. Børste er skøn og prøver at finde ud af alle de følelser der rumsterer inde i hende. Hun forsøger at være sig selv, men også at være den, de andre kan lide, og det er en svær balancegang .
Her i huset er den læst op for en 7 årig dreng, der var meget glad for bogen, der er krydret med fine tegninger. Den giver anledning til mange småsnakke og spørgsmål under godnatlæsningen.

Bogen er anden bog i serien om Børste.

Annette Bjergfeldt, Børste – mus i maven, Alvilda, 132 sider, 2012

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.