// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Claus Holm Thomsen: Kærlighed på udebane
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Ungdomsroman

Claus Holm Thomsen: Kærlighed på udebane

Skrevet af den 24. februar 2013 – 20:47Ingen kommentarer

Walid er kærester med Louise. En pige han elsker meget højt. Han er bedstevenner med Peter og er topscorer på byens bedste fodboldhold, som trænes af Louises far. Peter og Louise har tidligere været kærester. Og desværre kommer han til at mistænke Louise for at have en affære med Peter. Dette fører til mange diskussioner med ham selv.

Hans forældre er indvandrere, men Walid er født og opvokset i Danmark. Han er velkommen i både Louises danske familie og hjemme i blokkene. Men alligevel har han en følelse af at være fremmed. Han føler ikke, at han passer ind nogle steder mere. Hans irriterende fætter Ahmad begynder også at opsøge ham og prøver at få ham med til nogle hemmelige møder.

Kærlighed på udebane er tredje og sidste bog om de tre teenagere Louise, Peter og Walid. Denne gang hører man det, fra Walids synsvinkel.

Jeg synes, bogen er rigtig god. Den er skrevet godt, og man får mange detaljer. Dog kan den også blive lidt langtrukket en gang imellem. Nogle gange kan forfatteren bruge 3-4 sider, hvor Walid bare diskuterer med sig selv. Dette kan godt blive lidt kedeligt. Hans fodboldkampe er også meget detaljerede, og da jeg ikke selv er den store fodboldfan, kan det godt komme til at kede en.

Men den er meget spændende, og man bliver meget opslugt af den. Den er rimelig kort, og der står ikke specielt meget på hver side, så den er let at læse.

Claus Holm Thomsen, Kærlighed på udebane, Forlaget Torgard, Februar 2013, 150 sider.

Torgard.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.