// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Benni Bødker: Infernus 3 – Helvedes hunde
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Benni Bødker: Infernus 3 – Helvedes hunde

Skrevet af den 18. februar 2013 – 21:21Ingen kommentarer

Så er det ulvetid!

For flere hundrede år siden rejste Jonathan og hans far ind på den forbudte hede – Dartmoor heden – de blev aldrig set igen! Var det djævlens værk eller var der simple forbrydere på spil?

I nutiden er dæmoneksperten Morgan på sagen. På et sindssygehospital nær Dartmoor heden er to galninge blevet indlagt, to sindssyge der blev fundet på den forbudte hede. Vanviddet viser sig at have en årsag, men for at komme helt tæt på kilden er Morgan tvunget til selv at iklæde sig ondskabens ham, hvilket ikke er svært, når man selv er halv dæmon. Spørgsmålet er bare, om han kan bevare kontrollen eller om udyret tager over?

Morgan – den okkulte agent – er tilbage i tredje bind af Infernus-serien og han har bestemt ikke tabt pusten. Han er en blanding af James Bond og Hellboy, komplet med sejt udstyr, fede bemærkninger og masser af kampe mod monstre. Bogen er helt klart mest uhyggelig i starten, hvor Morgan taler med en dæmon på sindssygehospitalet. En dæmon der har besat de sindssyge og fortæller uhyrlige ting om Morgans forældre.

Da Morgan rejser ud på heden, med tvunget selvskab af pigen Reiko, daler uhyggen lidt. Tilgengæld stiger andelen af action, da han finder ud af, hvilke monstre heden gemmer. Der er ingen tvivl om, at Benni Bødker endnu engang har leveret varen. Infernus er både velskrevet og veltænkt og spændingen bliver ikke mindre af Simon Bukhaves dystre tegninger.

Benni Bødker, Infernus 3 – Helvedes hunde, Illustret af Simon Bukhave, Gyldendal, 92 Sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.