// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mikkel Andersson m.fl.: Rokokoposten – De første 280 år
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Journalistik, Nyheder, Politik & debat, Samfund, Satire

Mikkel Andersson m.fl.: Rokokoposten – De første 280 år

Skrevet af den 20. november 2012 – 21:26Ingen kommentarer

I løbet af ganske kort tid har Rokokoposten formået at slå sit navn fast som landets førende leverandør af usande nyheder. Især de sociale medier har været med til at give postens ofte meget morsomme historie en stor udbredelse.

Nu har posten så samlet de første to års artikler i ét digert værk, der med postens vanlige sans for det usande naturligvis betegnes som artikler fra de første 280 år. Bogens forord beskriver Rokokopostens historie gennem de forgangne 280 år.

Det er formentlig de færreste, der har læst alle Rokokopostens historier. Det har deres anmelder i hvert fald ikke. Derfor er det noget nær genialt at få dem alle sammen serveret i den 400 sider lange moppedreng. Her kan man hoppe rundt og læse de små 1-2 sider lange historier i den rækkefølge man behager.

Rokokoposten nyder især at gøre grin med hipsterne og mediebranchen, men de kommer i virkeligheden langt omkring. Og nogen gange er de virkelig langt ude i deres påfund af nyheder. Som eksempelvis historien: ”Jorden afsløret som liderlig buk: ”Jeg opvarmer mig selv, så folk tager tøjet af!”” De bedste nyheder er dog dem, hvor man et splitsekund tror det er rigtigt.

Bogen kan på det varmeste anbefales. Især til dem, der savner lidt variation i nyhedsstrømmen.

Mikkel Andersson, Annica Carlsen, Zenia Larsen og Marta Sørensen: Rokokoposten – De første 280 år. Rosinante 2012. 400 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.