// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bent Winther: Succes på borgen
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Politik & debat, Samfund

Bent Winther: Succes på borgen

Skrevet af den 25. november 2012 – 11:57Ingen kommentarer

Berlingskes politiske redaktør, Bent Winther, har begået en lille letlæst debatbog, som er bygget op som 10 råd til nye politikere om hvordan de skal begå sig på Christiansborg – ikke mindst hvordan de skal tackle medierne.

Winther bruger rådene som fundament til en diskussion om samspillet mellem det politiske miljø og medie med input fra en række nøglepersoner fra den politiske verden og fra medieverdenen.

Bogen rejser en række vigtige problemstillinger og kommer med gode input fra de medvirkende godt rundt om emnerne. Men fokus er først og fremmest på samspillet med medierne, og derfor er bogens titel ”Succes på borgen” og undertitlen ”10 gode råd til den nye politiker” ikke helt dækkende, da jeg vil vove at påstå, at der skal mere end medietække til for at blive en succesrig politiker.

Winther kan have ret i at det at kunne tackle medierne er noget af det vigtigste for en moderne politiker, men jeg tror i mit stille (naive, måske) sind på, at der skal mere til end det. Og de dimensioner mangler Winther.

Bogen sætter emnet til debat, men formår ikke at komme særligt mange lag længere ned i problemstillingen end det er tilfældet, hvis man følger den almindelige debat om politikere og mediers modspil og samspil i aviser, radio og tv.

Bent Winther: Succes på borgen. Berlingske Media Forlag. 2012. 150 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.