// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Annika von Holdt: Pantomine
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Annika von Holdt: Pantomine

Skrevet af den 28. august 2012 – 07:50Én kommentar

Pantomime er en sindssyg fængslende spændingsroman, hvor ikke alt er, som det ser ud til at være.

Sharon Crane har det hele: en skøn mand, en dejlig søn, gode veninder og et spændende job som læge. Hun har også en travl hverdag, hvor der sjældent er plads til selvforkælelse og spontanitet. Men en aften får hun muligheden, så hun laster bilen med lækker take-away mad, blomster og vin for at besøge veninden Jill.

Hvad Sharon ikke ved er, at det er den nat hendes liv knuses. Hun finder nemlig sin mand og sin bedste veninde i hed SM-bondage. Hun drukner sorgen i vin og selvmedlidenhed, og så kunne den historie været slut, men midt i forvirringen, mavesyren og det følelsesmæssige kaos myrdes Jill bestialsk.

Bogens nervepirrende handling starter for alvor den dag Sharon Cranes stikker af fra det psykiatriske fængsel Geogia State Medical Prison. Hun har kun et i hovedet, og det er at blive forenet med den søn, hun ikke har set i to år. På sin flugt gennem USA må Sharon Crane ikke blot gemme sig fra politiet, men også genoprette troen på sig selv og omgivelserne efter årevis af overmedicinering og isolation. Hvordan tilgiver hun husbonden, som allerede er lykkelig nygift, og skal hun det? Og er Sharon selv i stand til at knytte bånd til et andet voksent menneske?

Bogen er spændende og det er til tider uhyggelig læsning at følge, hvordan et ødelagt menneske kan famle rundt i den sidste rest af livsgnist. Bogen kan klart anbefales – den har Stig Larssonske tendenser, når mysteriet ruller sig ud. Efter at have læst Pantomime, har jeg været inde og bestille forfatterens tidligere bøger, og jeg glæder mig!

Annika von Holdt, Pantomine, August 2012, Lindhart og Ringhof, 276 sider.

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.