// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Patrick Leis: Røverhistorier fra et rejseliv
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Rejsebog

Patrick Leis: Røverhistorier fra et rejseliv

Skrevet af den 21. maj 2012 – 07:42Ingen kommentarer

Selvom Patrick Leis mest er kendt for sine zombiebøger, skriver han også bøger om sine mange rejser. At rejse er noget han har lært af sin morfar, der elskede at fortælle røverhistorier om fjerne lande.

Da Patrick var barn tog morfar ham med til Tunesien og allerede her var Patrick ikke helt som de andre. Han byttede sig til en Tornhaleøgle, som han smuglerde ud af landet i sin stråhat. Et stunt der gjorde hans forældre alt andet end begejstrede.

På hans rejser og eventyr kommer han tæt på vulkaner i udbrud, får bistre hanelefanter i hælene og tager op i Himalays bjerge stort set uden udstyr. Undervejs kan man ikke lade være med både at krumme tæer og fryde sig over hans manglende omtanke.

Bogen er mildt sagt politisk ukorrekt, og hvis han ikke i lige så høj grad gjorde grin med sine egne fejl, som andres, kunne den godt have været en pinlig affære. Men Patricks drengerøvs-attitude gør bogen til den sjoveste gang røverhistorier i nyere tid.

Patrick Leis, Røverhistorier fra et rejseliv, 226 sider, 2012, Forlaget DarkLights

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.