// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Vinder fundet til bogen bag filmen Hvad med Kevin?
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Vinder fundet til bogen bag filmen Hvad med Kevin?

Skrevet af den 18. april 2012 – 20:288 kommentarer

Så har vi fundet en vinder i bogkonkurrencen. Vinderen er Helene. Tillykke!

————————————————————————————————–
Filmen Hvad med Kevin? havde dansk premiere i sidste uge og du har nu mulighed for at vinde et eksemplar af bogen bag filmen.

Bogen er netop udkommet i paperback på Politikens Forlag og er på 462 sider. Er det noget for dig eller en du kender? Hvis du gerne vil deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kort kommentar under dette indlæg. Vi finder en vinder d. 2. maj.

Forfatteren vandt i 2005 den prestigefyldte Orange Prize for bedste roman skrevet af en kvindelig forfatter for bogen Hvad med Kevin?

Forlagets beskrivelse:
Eva havde ikke den store lyst til at blive mor, livet var jo egentlig meget godt, som det var med en sød mand og et godt job. Hun havde ikke specielt lyst til at blive mor til en dreng som Kevin.

Da Kevin var femten år myrdede han syv af sine skolekammerater, en lærer og en cafémedarbejder i en for alle uforståelig massakre. Nu to år senere forsøger Eva at bearbejde tragedien i en række breve til Kevins far. Hun fortæller om drengens opvækst, om ægteskabet, karrieren og hverdagslivet i en familie i forstæderne – en hjerteskærende og usentimental beretning om tvivl og ambivalente moderføleleser, om afmagt og skyld.

Hvad med Kevin? er en roman om en mors forhold til sit barn, som på urovækkende vis pirker til det evige spørgsmål om arv og miljø.