// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Gitte Løkkegaard: Knusklubben, lipgloss og løgne
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Ungdomsroman

Gitte Løkkegaard: Knusklubben, lipgloss og løgne

Skrevet af den 18. februar 2012 – 07:31Ingen kommentarer

Denne bog er den første i serien Knusklubben. Den hedder Lipgloss og løgne. Den handler om de 4 piger Mille, Ursula, Kamilah og Selma. De har en klub som netop hedder Knusklubben. Det hedder den, fordi det er pigernes forbogstaver. Okay, godt nok er Mille med M, men det er lidt lige meget.

Klubben har næsten eksisteret i et år. Nå, men de 4 piger har alle hemmeligheder for hinanden. Milles forældre skal måske skilles, Ursula stjæler ting fra H&M og andre steder. Kamilha er forelsket i den samme fyr som Selma. Så derfor kan Kamilha jo ikke sige det. Men der er også andre ting, som plager pigerne i deres hverdag.

Jeg synes, at bogen er rigtig god og skrevet på en god måde. Man ser det fra alle pigernes synsvinkel, og følger med i, hvad de går og laver. Jeg blev helt opslugt af den, og den slutter meget spændende, så man bare MÅ læse den næste i serien.

Gitte Løkkegaard, Knus klubben, lipgloss og løgne, Politikens Forlag, 91 sider, Februar 2012.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.