// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Mette Finderup: Emmy, konfirmationshys hvem mig?
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Mette Finderup: Emmy, konfirmationshys hvem mig?

Skrevet af den 15. januar 2012 – 17:15Ingen kommentarer

Det er 9. bog i serien om Emmy og hendes liv. Nu har jeg jo læst de 8 andre, og jeg synes denne her er en af de bedste af dem.

Bogen handler om, at Emmy skal konfirmeres. Emmy og hendes klasse skal derfor være meget i kirken. Faktisk lidt over en måned før selve konfirmationen. Emmy har næsten aldrig været i kirke før og glæder sig derfor heller ikke. De har fået ny præst i kirken og han er faktisk meget sød ved dem.

Så handler det ellers om tiden før konfirmationen og planlæggelsen. Emmy vil jo gerne have den perfekte dag. Hendes største ønske er at de skal fejre hendes konfirmation på Hvide okse. Det er et meget dyrt sted at holde fester. Og derfor vil hendes forældre ikke have det, for de har slet ikke råd. Og så gør Emmy noget MEGET dumt.

Emmy har også fundet ud af at hendes skilte forældre er begyndt at skændes i telefonen og hendes mor lyver om hvem det er hun snakker med. Så Emmy er meget bange for om de vil skændes til hendes fest/konfirmation. Emmy finder også ud af at hendes veninde Sasha ikke skal konfirmeres og det er både Emmy og hendes anden veninde Kit meget utilfredse med. Det skal klares.

Jeg synes det er en virkelig god bog. Jeg blev helt grebet af den og MÅTTE bare læse videre. Det hele hænger på en eller anden måde sammen i handlingen, intet er spilt. Og jeg håber hun vil skrive endnu en bog.

Mette Finderup, Emmy, konfirmationshys hvem mig? Forlag Carlsen, 208 sider, 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.