// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kim Fupz Aakeson: Bertil og Borte
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Billedbog

Kim Fupz Aakeson: Bertil og Borte

Skrevet af den 28. november 2011 – 07:26Ingen kommentarer

For de fleste børn bliver tingene af og til væk. Men for Bertil er det meget værre, for næsten alle hans ting forsvinder. Det driver hans mor til vanvid, ikke mindst fordi Bertil mener, at borte har taget dem.

For borte er ikke bare borte for Bertil. Tværtimod så forfølges stakkels Bertil af sin helt personlige Borte, der lystigt gnasker Bertils bolde, iPods og halstørklæder i sig. Selv i skolen følger Borte med og lurer på Bertils madkasse, handsker og blyanter.

Heldigvis har Bertil en plan. En plan som ender med at gøre både ham og hans trætte mor tilfredse.

Mere skal ikke afsløres her, men den lille fine bog om Bertil og hans personlige Borte er både godt illustreret og sjovt fortalt. Vores normalt distræte testmedlæser på 7 år synes Borte var underholdende og kunne godt se noget af sig selv i Bertil.

Kim Fupz Aakeson, Bertil og Borte, Illustreret af Jørn Villumsen, Gyldendal, November 2011, 48 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.