// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Elsebeth Egholm: Røde linjer
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Elsebeth Egholm: Røde linjer

Skrevet af den 18. januar 2024 – 05:04Ingen kommentarer

Den kære Dicte er tilbage for en stund og det er selvfølgelig journalist Dicte Svendsen jeg mener. Det er sommer og der sker ikke meget i Østjylland. Så da den unge Alice Nagel findes død i Stubbe Sø, bliver det selvfølgelig lidt af en historie.

Lidt senere på sommeren er Dicte til veninden Ida Maries jubilæum på Dokk1 i Aarhus, da en blødende mand løber direkte mod Dicte og presser noget ind i hendes hånd.

Han dør efterfølgende af sine skader. Med til festen er også Dictes kæreste Bo, hendes datter Rose og Roses mand politimanden Aziz. Rose rystes voldsomt af hændelsen og det bliver endnu mere vigtigt for Dicte at finde ud af, hvad der er sket og hvorfor Rose reagerer, som hun gør.

Hun lever sig som sædvanligt helt ind i sagen og trækker på alle sine kontakter, for sagen skal opklares og der er pludselig tråde både til Alica Nagel, datteren Rose og andre unge kvinder.

Det er altid dejligt at være i Dictes selskab. For os der har været med altid, er det trygt og genkendeligt. Dicte er som altid sej og stædig, men er med årene også blevet mere blød og knap så firkantet. Det klæder hende og jeg er som altid vild med at historien foregår i Aarhus og på Djursland.

Røde linjer er en god bog i det perfekte lommeformat. En fiks lille størrelse, der nemt kan tages med i tasken og læses på farten. Røde linjer har tidligere været bragt som føljeton i ugebladet Søndag.

Elsebeth Egholm debuterede tilbage i 1999 og har skrevet en lang række velanmeldte og prisbelønnede bøger.

Elsebeth Egholm, Røde linjer, People´s, 176 sider, 2023

Der er lukket for kommentarer.