// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Monica Heisey: Helt fint, tak
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Monica Heisey: Helt fint, tak

Skrevet af den 30. oktober 2023 – 05:57Ingen kommentarer

Maggie er 29 år. En ung kvinde der burde have styr på bolig, job og parforholdet.

Men Maggie er ved at blive skilt, hun bor i et værelse i en kælder og penge er der ikke så mange af. Hun har været sammen med ungdomskæresten Jon i årevis og er sat helt udenfor datingmarkedet og nu da de er gået fra hinanden, skal hun nu til at finde sig selv igen.

For når hjertet er knust, hvad kan man så gøre for at hele det? Vennerne står klar med gode råd om dating, nye hobbyer og bare gøre lige hvad hun vil.

Men Maggie ved ikke rigtig, hvad hun vil. Og mange mange googlesøgninger viser, at der er ret meget hun gerne vil have styr på. I bogen ”Helt fint, tak” er der lagt op til en sjov, bittersød og skarp roman om at starte forfra efter en livskrise.

Jeg må indrømme, at jeg aldrig rigtig bliver optaget af Maggies livskrise. Måske er jeg helt udenfor målgruppen, men den er simpelthen for langtrukken. Bogen kører i selvsving over elendigheden og har meget lidt fokus på det at komme videre.

Den humoristiske tone i bogen kan godt noget, men humoren er udpenslet i stedet for at være underfundig og jeg bliver aldrig bidt af historien.

Monica Heisey er canadisk forfatter og komiker bosat i London. Helt fint, tak er hendes debutroman og hendes første bog på dansk.

Monica Heisey, Helt fint, tak, Gads forlag, på dansk ved Randi Bjerre Høfring, 380 sider

Der er lukket for kommentarer.