// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Trude Teige: Tilgiv aldrig
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Spænding

Trude Teige: Tilgiv aldrig

Skrevet af den 28. januar 2023 – 06:24Ingen kommentarer

Seksuel chikane og overgreb med scenen sat i de norske medier og det politiske miljø. Trude Teige tager fat i et tidssvarende og interessant emne i denne nyeste Kajsa Coren-krimi.

Norges nye justitsminister og en chef på Kanal 4 modtager på samme tid den samme besked fra et ukendt telefonnummer; ’Hævnen tilhører de retfærdige. Jeg kender din gamle mørke hemmelighed’, underskrevet af ’Hævneren’. De vælger begge at holde beskeden skjult for deres omgivelser, men det giver bagslag på en måde, de aldrig havde forestillet sig.

Kajsa Coren er flyttet med sin familie tilbage til Asker og arbejder på en dokumentar om MeToo, da politiet finder liget af en mand på en forfalden gård i byen. Politiet ved ikke, hvem manden er, og da de oveni det hele får en forsvindingssag på halsen, der er forbundet til mordet, skal det gå stærkt med at opklare sagen. På en eller anden måde er der en forbindelse mellem Kajsas dokumentar og mordet, og politiet trækker endnu en gang på Kajsas ekspertise i et kapløb mod tiden.

Tilgiv aldrig er det sjette bind i norske Trude Teiges Kajsa Coren-serie, og savner du en spændende og hurtigt læst krimiserie, er den et oplagt valg. Her får du interessante plots og karakterer og en hovedperson, der altid ender med at få rodet sig ud, hvor hun næsten ikke kan bunde. Det er en serie uden en masse indviklede forviklinger, men det er netop det, der gør, at bøgerne er så gode og hurtige at læse – som en god krimiserie på Netflix, du kan bingewatche. Jeg er allerede trist over, at jeg allerede har læst den seneste ’sæson’.

Læs vores anmeldelser af de tidligere bøger i serien her

Trude Teige: Tilgiv aldrig, Alpha Forlag, oversat af Rikke Toft, 318 sider, januar 2023

Der er lukket for kommentarer.