// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Trude Teige: Tilgiv aldrig
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Sp√¶nding

Trude Teige: Tilgiv aldrig

Skrevet af den 28. januar 2023 – 06:24Ingen kommentarer

Seksuel chikane og overgreb med scenen sat i de norske medier og det politiske milj√ł. Trude Teige tager fat i et tidssvarende og interessant emne i denne nyeste Kajsa Coren-krimi.

Norges nye justitsminister og en chef p√• Kanal 4 modtager p√• samme tid den samme besked fra et ukendt telefonnummer; ‚ÄôH√¶vnen tilh√łrer de retf√¶rdige. Jeg kender din gamle m√łrke hemmelighed‚Äô, underskrevet af ‚ÄôH√¶vneren‚Äô. De v√¶lger begge at holde beskeden skjult for deres omgivelser, men det giver bagslag p√• en m√•de, de aldrig havde forestillet sig.

Kajsa Coren er flyttet med sin familie tilbage til Asker og arbejder p√• en dokumentar om MeToo, da politiet finder liget af en mand p√• en forfalden g√•rd i byen. Politiet ved ikke, hvem manden er, og da de oveni det hele f√•r en forsvindingssag p√• halsen, der er forbundet til mordet, skal det g√• st√¶rkt med at opklare sagen. P√• en eller anden m√•de er der en forbindelse mellem Kajsas dokumentar og mordet, og politiet tr√¶kker endnu en gang p√• Kajsas ekspertise i et kapl√łb mod tiden.

Tilgiv aldrig er det sjette bind i norske Trude Teiges Kajsa Coren-serie, og savner du en sp√¶ndende og hurtigt l√¶st krimiserie, er den et oplagt valg. Her f√•r du interessante plots og karakterer og en hovedperson, der altid ender med at f√• rodet sig ud, hvor hun n√¶sten ikke kan bunde. Det er en serie uden en masse indviklede forviklinger, men det er netop det, der g√łr, at b√łgerne er s√• gode og hurtige at l√¶se ‚Äď som en god krimiserie p√• Netflix, du kan bingewatche. Jeg er allerede trist over, at jeg allerede har l√¶st den seneste ‚Äôs√¶son‚Äô.

L√¶s vores anmeldelser af de tidligere b√łger i serien her

Trude Teige: Tilgiv aldrig, Alpha Forlag, oversat af Rikke Toft, 318 sider, januar 2023

Der er lukket for kommentarer.