// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Annie Robertson: Store planer i Lobster Bay
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Annie Robertson: Store planer i Lobster Bay

Skrevet af den 30. december 2022 – 05:37Ingen kommentarer

Da vi første gang stiftede bekendtskab med Det lille hotel i Lobster Bay, var det sommer og sol.

Nu er det blevet efterår og vinter og Emma arbejder hårdt for at føre sit lille hotel videre og hun er fyldt med gode idéer til, hvordan det skal udvides og udvikles.

Kæresten Aidan vil gerne støtte hende, men det er som om der er kommet lidt grus i maskineriet. Og da han får mulighed for en efteruddannelse langt hjemmefra, er han den der er smuttet.

Hun er alligevel fast besluttet på at ville skabe de perfekte rammer på hotellet, for nogle helt fantastiske juledage, for de gæster der ønsker at holde en afslappende juleferie på det lille hotel.

Det giver Emma 3 måneder til at få styr på udvidelsen, ombygningen og planlægningen af julen. Heldigvis har hun gode hjælpere omkring sig. Pludselig har hun en også en lille hundehvalp, en redningsaktion, en fastboende gæst og en snestorm der spænder ben for det hele. Og da arbejdet er sat i gang opstår flere problemer.

Uforudsete hændelser truer projektet, venskaberne og forholdet til kæresten. Kommunikationen er ikke så god, misforståelser og unødvendige hensyn giver Emma en del knubs.

Emma er ukuelig og kæmper videre, men til sidst står hun temmelig alene med arbejdet og de store beslutninger. Og måske bliver det slet ikke jul i det lille hotel i Lobster Bay.

Annie Robertson skriver fremragende indenfor feel good genren. Varmt og humoristisk og i et billedsprog, der gør at bogen føles som at læse en film. Endnu en fin lille perle og dejligt med et gensyn med Emma og vennerne.

Annie Robertson, Store planer i Lobster Bay, Forlaget Zara, på dansk ved Annelise Skov, 342 sider, 2022

Der er lukket for kommentarer.