// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Klara Witt: Kærlighed og surdej
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman, Ungdomsroman, Young adult

Klara Witt: Kærlighed og surdej

Skrevet af den 19. marts 2023 – 06:34Ingen kommentarer

Sara er ung og kæk og lever det frie singleliv med knap så mange forpligtelser. Hun kan ikke rigtig finde ud af, hvad hun vil med sit liv, har lidt småjobs og er lidt rastløs og rodet.

Hun deler lejlighed med Daniel. Hendes bedste ven siden gymnasiet. Han læser videre, er fornuftig og har styr på tingene og de har det helt fint i deres lille bofællesskab.

D. 11. marts 2020 sidder de begge klistret til skærmen for at se aftenens pressemøde om den store nedlukning af landet på grund af Corona. Og hvad stiller man op med sig selv og sin roomie, når man skal være indenfor og får lyst til at flytte om, starte en surdej og lægge puslespil?

Stemningen i lejligheden er temmelig svingende, sammen med humøret. Bekymringerne om sygdom, savnet efter hverdagen og lige pludselig er der god tid til at kigge ind i bedstevennens nøddebrune øjne.

Kærlighed og surdej er en superromantisk fortælling om venskab og uventede følelser. Jeg må nok indrømme, at jeg ikke lige er målgruppen for denne bog. For mig bliver den for ungdomsfjollet og jeg kommer aldrig helt til at holde af de to unge mennesker.

Stemningen omkring corona, nedlukningen og hele den uvished det førte med sig, er til gengæld meget genkendelig og jeg tror, at mange af de helt unge mennesker virkelig husker tiden sådan.

Et ret skøn detalje i bogen er Saras playliste, med musiknumre der afspejler humør og stemning og bagerst i bogen er den gengivet med kunstnernavne og sangtitler.

Klara Witt beskriver sig selv som skamløs romantiker og det skinner klart igennem i ”Kærlighed og surdej”. Hun er uddannet skuespiller og har en bachelor i retorik og har igennem de senere år indlæst stakkevis af romance-romaner.

Klara Witt, Kærlighed og surdej, Palatium Books, 2022, 234 sider

Der er lukket for kommentarer.