// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen: Sallys far får fodboldfeber
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen: Sallys far får fodboldfeber

Skrevet af den 14. september 2022 – 06:07Ingen kommentarer

Sallys far får fodboldfeber er nyeste skud på stammen af de helt fantastiske billedbøger af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

Bøgerne er helt geniale og et kæmpehit blandt børn og voksne, for man kan ikke lade være med at grine lidt af og med Sallys far.

I denne bog, der er nummer 12 i den populære serie, er Sallys far meget begejstret, for Sally skal gå til fodbold. Eller – hun skal i hvert fald til en prøvetime…

Det forhindrer dog ikke far i at gå all in i bare begejstring og inden længe har han købt nyt udstyr, deltaget i opvarmning, heppet meget højlydt og kommet en lille smule til at blande sig i trænerens taktik.

Sally er faktisk rigtig god til fodbold, også helt uden fars indblanding, men hvem er egentlig mest vild med fodbold, når alt kommer til alt? Måske far lige skulle tage en time out.

Bøgerne om Sallys far er nogle af de bedste børnebilledbøger i den humoristiske genre. Alt er meget genkendeligt og man er lige godt underholdt om man er barn eller voksen. Thorbjørn Christoffersens fremragende streg fortæller halvdelen af historien og det er lige præcis det, der kendetegner en god billedbog.

Bøgerne om Sallys far er oplagte højtlæsningsbøger og er er altid plads til eftertanke og en god snak i løbet af bogen.

Makkerparret har udgivet 12 bøger i serien om Sallys far og derudover har de skabt bøgerne om Anton og farmor og Eddie, Sallys lillebror.

Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen, Sallys far får fodboldfeber, 40 sider, 2022, Carlsen

Der er lukket for kommentarer.