// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Henriette Vesterbak: Den du er
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Henriette Vesterbak: Den du er

Skrevet af den 21. august 2022 – 06:45Ingen kommentarer

På kunstakademiet i Aarhus har en flok unge mennesker deres dagligdag.

√Čn af dem er Sofie som har k√¶mpet for at komme ind p√• skolen, k√¶mper med at tjene penge nok til regningerne og k√¶mper med et halvsl√łjt selvv√¶rd.

P√• akademiet g√•r ogs√• den rebelske, smukke, talentfulde Jacob, som flirter h√¶mningsl√łst med Sofie. Hun er smigret og k√¶mper mod Jacobs charme, da hun √©n gang tidligere har f√•et knust sit hjerte temmelig godt og grundigt.

Men hvorfor k√¶mper hun egentlig s√• meget? Til sidst glemmer hun det og giver efter for Jacobs smiger. Men det hele er ikke bare s√• ligetil og for Sofie er der ogs√• vennerne at t√¶nke p√• og ikke mindst kunsten, der er hendes st√łrste dr√łm og passion. Hun har ogs√• en trist familiehistorie med sig, der pr√¶ger hende som voksen og i forhold til de valg hun m√• tr√¶ffe.

‚ÄĚDen du er‚ÄĚ er f√łrste og uafh√¶ngige bind i serien K√¶rlighedens kunst. Historien er s√łd og hyggelig, men m√•ske er jeg lige det √¶ldste i forhold til m√•lgruppen. Jeg bliver alts√• en anelse irriteret p√• Sofie og alle hendes forbehold og har lyst til at give hende et los bagi, s√• hun kan komme ud og omfavne livet lidt. Et knust hjerte skal ikke s√¶tte en hel ungdom p√• pause.

Hun springer også ud i det til sidst, men jeg kan alligevel ikke rigtig komme til at holde af hende og for alvor heppe på hende.

Milj√łet omkring de unge kunstnere er ret sk√łnt beskrevet og det kl√¶der bogen at den foreg√•r i Aarhus.

Henriette Vesterbak er uddannet cand.ling. merc. i fransk og har også skrevet trilogien Austin-serien.

Henriette Vesterbak, Den du er, Forlaget Flamingo, 526 sider, 2022

Der er lukket for kommentarer.