// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser pĂĄ nettet » Linda Castillo: Fortabt
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Linda Castillo: Fortabt

Skrevet af den 4. maj 2022 – 06:31Ingen kommentarer

New York Times Bestsellerforfatters trettende krimibind har ramt det danske marked.

Krimiforfatter Linda Castillo er nemlig stærkt tilbage med politichefen Kate Burkholder og som altid er det glimrende krimilæsning.

Denne gang er det mordet på en ung kvinde, der skal opklares. På et sjusket motelværelse findes den unge kvinde brutalt myrdet. Da Kate Burkholder kommer til motellet genkender hun kvinden, som hun kendte da kvinden var barn. Det er Rachael Scwartz, en charmerende pige, der ligesom Kate Burkholder havde svært ved at leve i det socialt kontrollerende amishsamfund. For år tilbage forlod hun derfor byen og har siden levet et liv udenfor amishsamfundet. Men hvorfor er hun nu tilbage? Og hvorfor er hun dræbt? Og af hvem?

Ja, bøgerne er skabt ud fra en skabelon. Og amishsamfundet som ramme for fortællingen er velkendt fra de andre bøger i serien. Og ja, bogen veksler atter mellem kapitler, hvor Kate Burkholder er fortælleren og kapitler hvor det er en alvidende fortæller, der beretter, så alt er heldigvis og helt forventet som det plejer. Var du vild med de andre bøger i serien, er det oplagt at lægge Fortabt i din læsebunke.

Her er link til anmeldelse af de andre bøger i serien. Jeg er stadig fan!

Linda Castillo, Fortabt, Hr. Ferdinand / Politikens forlag, Marts 2022, 345 sider, Oversat af Henrik Enemark

Der er lukket for kommentarer.