// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sally Thorne: 99 % min
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Sally Thorne: 99 % min

Skrevet af den 27. januar 2022 – 05:25Ingen kommentarer

Det er ikke alle bøger, der holder hvad de lover. Det lyder ellers så fint med en charmerende, selvironisk og sjov bog, der handler om kærlighed og venskab.

Men Sally Thornes nyeste ”99 % min” holder slet ikke.

Vi følger Darcy på 20, der har arvet sin bedstemors hus med sin tvillingebror Jamie. De to søskende er ikke på talefod for tiden, så Darcy står for det hele og har hyret barndomsvennen Tom, der er håndværker til at hjælpe med istandsættelsen.

Hun vil bare have det hurtigt overstået, huset solgt og så rejse væk fra det hele. Men at se Tom igen gør, at hun slet ikke kan styre sit begær. Hun er helt vild efter ham og det kommer til at virke temmelig skørt. Prusten og stønnen over Toms stramtsiddende t-shirts, smukke øjne og tunge værkstøjsbælte gør at Darcy virker helt skør.

Tom forsøger at holde styr på Darcy, på håndværkerne, på tidsplanen og økonomien og da den ucharmerende tvillingebror kommer og blander sig, har man lyst til at råbe LØB til den stakkels Tom.

Jeg mangler at finde sympatien for Darcy for ægte at heppe på, at hun får scoret Tom. Jeg synes, at hun er megairriterende og jeg bliver aldrig fanget af bogen.

Sally Thorne, 99 % min, oversat af Randi Bjerre Høfring, People´s Press, 2021, 310

Der er lukket for kommentarer.