// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Cressida Cowell: Magikernes tid – den sorte fjer
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Fantasy

Cressida Cowell: Magikernes tid – den sorte fjer

Skrevet af den 7. maj 2022 – 06:15Ingen kommentarer

Magikernes tid – den sorte fjer handler om drengen Xar og pigen Håb. Xar er magiker, dog uden magiske kræfter, hvilket er en stor udfordring for ham, og Håb er kriger.

Magikere og krigere har altid hadet hinanden og er vokset op med at bekrige hinanden. Da de to børn en dag møder hinanden i den store farlige skov, forsøger de at bekæmpe hinanden, men nogle omstændigheder tvinger dem til at samarbejde.

Magikernes tid – den sorte fjer er første bind i den eventyrlige serie om Magikernes tid. Den er fuld af tegninger, som hjælper læsningen på vej for yngre læsere og det er forfatteren selv, der også står bag illustrationerne.

Forfatteren bag bogen står også bag ”Sådan træner du din drage”, som er et stort hit herhjemme, men denne her fangede ikke min otteårige i lige så høj grad.

Set med voksne øjne er det en super god bog, der har alt, hvad der skal til for at fange de unge læsere og jeg tror, at vi vil give den en chance igen på et senere tidspunkt.

Har du en fantasy-fan derhjemme, eller en, der godt kan lide historier om magi og særlige væsner og uhyrer, er det en oplagt serie at gå i gang med – enten til højtlæsning i fællesskab eller til selv at læse. Forlaget anbefaler den som selvlæsning fra 9 år og det passer rigtig godt.

Cressida Cowell: Magikernes tid – den sorte fjer, Alvilda, september 2021, på dansk ved Mette Stepnicka, 389 sider.

Der er lukket for kommentarer.