// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Erica James: Lyden af en lærke
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Erica James: Lyden af en lærke

Skrevet af den 24. oktober 2021 – 06:45Ingen kommentarer

Lizzie har drømmejobbet i London, en skøn affære med sin chef og er netop sluppet ud af et langt og lidt kedeligt forhold.

Chefen lover at forlade sin kone, så de to nyforelskede kan gøre forholdet officielt. Desværre er det ikke lige sådan det kommer til at gå, så pludselig er Lizzie fyret og flyttet hjem til forældrene i Suffolk.

Det er ikke sådan Lizzie havde forestillet sig, at det skulle gå. Hun har altid været klodset, truffet dårlige beslutninger og kommet galt afsted og nu føler hun at hun ikke kommer videre med sit liv.

Hjemme i Suffolk bliver hun frivillig på det lokale plejehjem og inden længe møder hun mrs. Dallimore, en aldrende beboer, der fortæller Lizzie sin livshistorie.

Mrs. Dallimore har oplevet lidt af hvert siden hun rejste fra Amerika til England lige før Anden Verdenskrig.

Den rejse kom til at forandre den gamle dames liv for evigt og den historie får Lizzie nu fortalt. Det optager hende meget og giver håb om, at på trods af vanskeligheder og udfordringer, kan livet tage en uventet drejning.

Lyden af en lærke er en dejlig og hjertevarm bog med genkendelige problemstillinger og en bog om at gribe mulighederne, når de viser sig.

Erica James, Lyden af en lærke, Forlaget Turbulenz, 426 sider, 2021, på dansk ved Nadine Beth Nielsen og Alessandra Digsmed-Wrem

Der er lukket for kommentarer.