// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sue Moorcroft: En sommer på Malta
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Sue Moorcroft: En sommer på Malta

Skrevet af den 1. august 2021 – 05:19Ingen kommentarer

Det er lidt en udfordring at læse om sommer på Malta, når man sidder med rejselængsel hjemme i det mørke Nordjylland. Men det er altså ret skønt at være med på sidelinjen hos Rosa Hammond, der er rejst med sin mor til Malta på et længere ophold.

Rosas mor Dory er blevet lidt af berømthed ved at lave god mad og nu er Rosa med som assistent, fotograf mm. Hjemme i England sidder Rosa uduelige ekskæreste. Han har spillet pengene op og indledt en affære med Rosas såkaldte veninde. Så muligheden for at komme afsted blev grebet med kyshånd.

På Malta møder de Zack ,der også har haft brug for at komme lidt væk fra det hele. Han forsøger at skrive en bog og hjælper til på et ungdomscenter og har selv lidt ballade med i rygsækken. De to unge mennesker forelsker sig – men det er ikke altid så nemt, når der er lig i lasten og når familien også tjekker ind til en sommer på Malta.

En sommer på Malta er en dejlig sommerbog om forelskelser, sol, drinks og en hel masse lækkert mad fra Dorys køkken. Samtidig er der en lidt sjov vinkel på historien, da netop Malta er en tidligere engelsk koloni og der derfor har været en engelsk militærbase frem til 70’erne. Familierne i bogen har begge en fortid på Malta.

Bogens forfatter Sue Moorcroft har selv boet på Malta, men bor nu i England. Hun har skrevet flere romaner om den moderne kvinde. Vi har tidligere anmeldt En sommer i Italien . Hendes bøger ligger øverst på bestsellerlisterne.

Sue Moorcroft, En sommer på Malta, Forlaget Zara, 413 sider, 2021, på dansk ved Annelise skov

Der er lukket for kommentarer.