// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christina W. Born: Status
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Christina W. Born: Status

Skrevet af den 23. juni 2021 – 05:00Ingen kommentarer

Midtvejskrise – en tid i livet hvor man stopper op, reflekterer, stiller sig selv mange spørgsmål. Hvad er det egentligt der betyder noget? Lever jeg som jeg gerne vil leve? Man gør status.

Status er netop titlen på en ny roman af Christina W. Born.

Den handler om 6 personer, der har gået i klasse sammen i gymnasiet og som nu – 20 år efter – skal mødes til en hyggelig gensynsfest. Udsigten til at mødes med alle de gamle kammerater giver anledning til at stoppe op og se tilbage på den tid, der er gået. For nogen husker intet, mens andre husker alt.

Status handler om venskaber og levede liv – præget af valg eller tilfældigheder. Som læser følger man personerne i tiden op til festen og får et indblik i deres liv.

Det er en virkelig skøn bog og meget genkendelig, når man selv er i 40’erne. Jeg håber virkelig, at der er solgt filmrettigheder for det ville blive et stort hit.

Vi møder den nyligt fraskilte Jesper, der vil have det hele, undtagen den sure ekskone og han er helt klar til at starte på en frisk.
Lisbeth ved slet ikke, hvad hun vil have og alt det der burde give julelys i øjnene, giver bare angst og kvalme. Helle nægter at lade alderen sætte sine spor og bruger al sin fritid på at undgå at se ældre ud.

Jeg er svært begejstret og stilen, sproget og stemningerne glider bare ubesværet ind i hinanden og efterlader læseren med en skøn, velskrevet fortælling om, at ingenting her i livet bliver præcis, som man forestiller sig…

Christina W. Born er uddannet cand.comm. og Status er hendes første roman.

Christina W. Born, Status, Forlaget Forfatterskabet, 452 sider, 2021

Der er lukket for kommentarer.