// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Dinah Jefferies: Tedyrkerens hustru
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Dinah Jefferies: Tedyrkerens hustru

Skrevet af den 21. juni 2021 – 05:53Ingen kommentarer

I 1925 er den unge Gwen på vej med båd fra London til Ceylon. Hun er kun 19 år og nygift med den noget ældre plantageejer Laurence.

Hun forelskede sig i den rige, charmerende enkemand tilbage i London og nu skal hun v√¶re hustru p√• den store te-plantage. Men da hun ankommer til den fugtige varme, de underdanige tjenestefolk og Laurences ugifte s√łster, er der ikke rigtig noget der er som forventet.

Gwen skal finde sin rolle som hustru i disse nye omgivelser, men det er ikke nemt, n√•r man er ung og langt hjemmefra. Laurence er travlt optaget af arbejdet p√• plantagen og Gwen er ofte overladt til sig selv. Hun g√•r p√• opdagelse bag afl√•ste d√łre og finder hemmeligheder og en gravsten som Laurence ikke √łnsker at tale om.

Lykken er stor, da Gwen bliver gravid og nu skal hun v√¶re den perfekte mor. Men da hun har f√łdt, kun med en tjenestepige som selskab, er det kun muligt at skabe endnu flere hemmeligheder, som hun n√¶sten ikke kan b√¶re.

Men hemmeligheder har det jo med at blive opdaget og stakkels Gwen kæmper for at leve med de valg hun har truffet.

Tedyrkerens hustru er en hjertevarm og hjerteskærende fortælling, der rummer sorg og kærlighed og giver et billede af den tids måde at leve på i de engelske kolonier, der var nogens succes og andres ulykkelighed.

Dinah Jefferies er en engelsk romance-forfatter med stor international succes. Hun skriver gerne historiske romaner med store f√łlelser og de g√•r rent ind hos l√¶serne.

Dinah Jefferies, Tedyrkerens hustru, Forlaget People¬īs Press, 453 sider, 2021

Der er lukket for kommentarer.