// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Dinah Jefferies: Tedyrkerens hustru
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Dinah Jefferies: Tedyrkerens hustru

Skrevet af den 21. juni 2021 – 05:53Ingen kommentarer

I 1925 er den unge Gwen på vej med båd fra London til Ceylon. Hun er kun 19 år og nygift med den noget ældre plantageejer Laurence.

Hun forelskede sig i den rige, charmerende enkemand tilbage i London og nu skal hun være hustru på den store te-plantage. Men da hun ankommer til den fugtige varme, de underdanige tjenestefolk og Laurences ugifte søster, er der ikke rigtig noget der er som forventet.

Gwen skal finde sin rolle som hustru i disse nye omgivelser, men det er ikke nemt, når man er ung og langt hjemmefra. Laurence er travlt optaget af arbejdet på plantagen og Gwen er ofte overladt til sig selv. Hun går på opdagelse bag aflåste døre og finder hemmeligheder og en gravsten som Laurence ikke ønsker at tale om.

Lykken er stor, da Gwen bliver gravid og nu skal hun være den perfekte mor. Men da hun har født, kun med en tjenestepige som selskab, er det kun muligt at skabe endnu flere hemmeligheder, som hun næsten ikke kan bære.

Men hemmeligheder har det jo med at blive opdaget og stakkels Gwen kæmper for at leve med de valg hun har truffet.

Tedyrkerens hustru er en hjertevarm og hjerteskærende fortælling, der rummer sorg og kærlighed og giver et billede af den tids måde at leve på i de engelske kolonier, der var nogens succes og andres ulykkelighed.

Dinah Jefferies er en engelsk romance-forfatter med stor international succes. Hun skriver gerne historiske romaner med store følelser og de går rent ind hos læserne.

Dinah Jefferies, Tedyrkerens hustru, Forlaget People´s Press, 453 sider, 2021

Der er lukket for kommentarer.