// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen: Sallys far er en dårlig taber
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen: Sallys far er en dårlig taber

Skrevet af den 23. november 2020 – 05:12Ingen kommentarer

Sallys far bliver ved med at være uheldig – nu er han en dårlig taber, og det er slet ikke kønt, men det er sjovt.

Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen har igen forfattet og tegnet en god historie om Sallys far, der her bare vil være den bedste til det hele. Han tøver ikke med at bruge håneretten, når det lykkes ham at vinde. Gæt, hvem der vinder til sidst?

Sally er en skarpsindig pige, som kan blive lidt træt af sin far, der overdriver ret meget om det meste. Eddie er hendes lillebror, der ikke er så stor endnu, så hans ord får vi ikke, men vi ser ham illustreret. I denne bog har han – endelig – fået mere plads, og han er altså med til at få lattermusklerne aktiveret. Han er en retmæssig arvtager til farens skøre påfund.

Den otteårige læser og jeg anbefaler gerne denne bog om Sallys far, fordi vi kender en, der også fortæller røverhistorier og gerne vil overhale på cykelstien. Men mest af alt fordi vi grinede fra start til slut.

Læs vores anmeldelse af endnu en af bøgerne som Sallys far her: Sallys far har mandeinfluenza

Sallys far er en dårlig taber, Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen, Lindhardt & Ringhof. 40 sider. Udgivet november 2020.

Der er lukket for kommentarer.