// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sandra Schwartz: Mission kærestekys
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Sandra Schwartz: Mission kærestekys

Skrevet af den 6. oktober 2019 – 06:00Ingen kommentarer

Gæsteanmeldelse af Anna Hirsvang Tybring, 11 år.

JUBIIIIIIII! Siri har endelig fundet prinsen på den hvide hest. Så nu lever de jo lykkeligt til deres dages ende, eller noget. Det er ikke nemt at blive kærester og heller ikke spor nemt at være kærester.

Siri har på fornemmelsen, at hendes overbeskyttende forældre holder øje med hver en bevægelse, når hun er sammen med Victor. Hendes far irriterer hende, da Siri og Victor skal læse til matematikprøven sammen, hvilket desuden er mega svært, når der sidder verdens hotteste Victor ved siden af en, og suk, ingen kærestekys, når far sidder med sin avis og rasler med den, hver gang Victor skal til at kysse hende.

Det er også vildt øv, at Victor hellere vil på stranden med sin bror og Siris søster end at blive hos Siri og læse lektier. Hun går derfor ind på Snapchat for at se, om han har lagt noget op på sin historie. Det har han ikke, men det har hans bror, Mathias. Siri klikker på den; “Yay 🙂 Beach, Bros, babes & beer!” står der på tværs af videoen. Der er godt nok mange mennesker på stranden, men hov. Var det ikke Victor, hun så? Jo, det var. Han storsmiler, men ikke til Mathias, til en MEGA pæn brunette, der sidder på hans skuldre. Det bobler af jalousi i Siri, men hey, ingen har sagt, at missioner er nemme, og i krig og kærlighed gælder alle kneb.

Jeg synes, Mission kærestekys er en sjov og god bog, fordi det handler om noget, der sker for mange fx at være jaloux, og at kæresten er sammen med en anden pige. Så det er en god bog at læse, fordi den er realistisk og minder om det, der kan ske i ens eget liv. Hvis du godt kan lide bøger som for eksempel K for Klara, tror jeg, at du også vil kunne lide den her bog. Jeg vil anbefale den til børn/preteens fra 10-13 år.

Læs også anmeldelserne af de to første bøger i Magnolia-serien; Mission feriekys og Mission kærlighedskys.

Sandra Schwartz, Mission kærestekys, Forlaget Alvilda, 200 sider, september 2019

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.