// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julie Hastrup: Blodspor
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Julie Hastrup: Blodspor

Skrevet af den 7. oktober 2018 – 07:59Ingen kommentarer

Kalder alle Rebekka Holm fans!

Krimiforfatter Julie Hastrup har sendt det syvende bind på gaden med drabsefterforsker Rebekka Holm i hovedrollen. Har du læst de andre godt underholdende krimiromaner, skal du ikke snydes for dette syvende bind med titlen Blodspor. Blodspor er lige så spændende og medrivende som de andre bøger har været.

Bogen har flere spor, og vi følger således flere historier (som faktisk alle er spændende og som jeg blev optaget af) som ikke umiddelbart har noget med hinanden at gøre. Det gør det kun endnu mere spændende, at man ikke umiddelbart kan gennemskue, hvor den røde tråd er.

I et parcelhus på en ellers hyggelig villavej i Birkerød finder et ungt postbud en hel familie dræbt – stadig siddende ved middagbordet. Hvem har slået dem ihjel? Og hvad er motivet? Rebekka Holm kobles på sagen sammen med kollegaerne fra politigården og snart dukker et overlevende familiemedlem op. Er hun mon morderen?

Inden politiet rigtig når at få hold om sagen, forsvinder det overlevende familiemedlem igen. Er hun stukket af? Det unge postbud, som fandt familien, fortryder seriøst, at hans nysgerrige sind lokkede ham til at gå helt ind i huset for at aflevere dagens post – ikke kun fordi han ser de fire lig. Mere vil jeg ikke afsløre her. Jeg kan dog afsløre, at temaet er ondskab pakket ind i den gode gerning.

Til sidst falder brikkerne på plads. Men inden da har vi været en tur i Spanien og fulgt en ældre mand, der savner sin kone og deres datter, oplevet Rebekka få nogle tæsk, læst om Nicklas der efter overfaldet i Mirakelmanden fortsat er indlagt på hospital i Stockholm og fulgt en børnefamilie, hvor den yngste dreng på inden måde behandles ordentligt. Interessant krimilæsning? Ja!

Er du krimifan og har du endnu til gode at læse om Rebekka Holm, vil jeg foreslå dig at starte med bind 1 – tag en uge fri og/eller accepter at din nattesøvn bliver forstyrret. Når først Rebekka går i gang med en efterforskning efterlader man hende helst ikke, men hænger på til gåden er løst.

Vi har også anmeldt de andre i serien: Farlig fortid, Portræt af døden, Blodig genvej, Det blinde punkt, En torn i øjet.

Julie Hastrup, Blodspor, Politikens forlag, September 2018, 448 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.