// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Julie Hastrup: Mirakelmanden
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Julie Hastrup: Mirakelmanden

Skrevet af den 19. april 2017 – 07:03Ingen kommentarer

Underholdning i topklasse! Mirakelmanden er en pageturner af en krimi og den lever helt op til mine forventninger om god gedigen spænding.

Mirakelmanden er sjette bind om drabsefterforsker Rebekka Holm fra Københavns Politi. I starten af bogen er hun sygemeldt fra jobbet efter at være blevet overfaldet af venindes tidligere kæreste. For at komme sig over overfaldet og mens hun vender på at såret i ansigtet skal hele, pakker hun tasken og tager op til kæresten Niclas i Stockholm.

Rebekka Holm er bare ikke typen, der smider sig på en sofa med en god bog og en kande kaffe. Og det varer derfor ikke længe før hun bliver rastløs og inden hun når at tænke sig om, stikker hun snuden ned i en papkasse fyldt med Niclas afdøde kones ting og sager. Niclas selv er travlt optaget af en vigtig sag. En sag der muligvis førte til, at han netop mistede sin nu afdøde kone Magdalena. Magdalena var journalist og Rebekka opdager, at hun var i gang med et researche til en større artikel i samarbejde med en finsk journalist inden sin død.

Med Rebekka rejser vi til Finland for at blive klogere på, hvad det var Madalena var optaget af inden hendes død. Det bliver starten på en for Rebekka farlig og for os andre spændende rejse. Og selvom der sker alt for meget uhyggeligt i den finske skærgård i denne krimi, er naturen skildret så smukt, at jeg i den grad får lyst til en dag at rejse til Finland.

Hvis du har fulgt Rebekka og hendes arbejde i de andre bind, må du ikke gå glip af denne sjette tur. Har du ikke læst de andre, men sætter pris på en god krimi, er det oplagt at kaste dig over denne serie.

Julie Hastrup, Mirakelmanden, Politikens forlag, Marts 2017, 380 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.