// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Agnete Friis, Gretelise Holm, Lars Kjædegaard og Steen Langstrup: I skyggen af Sadd 2
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi

Agnete Friis, Gretelise Holm, Lars Kjædegaard og Steen Langstrup: I skyggen af Sadd 2

Skrevet af den 16. april 2016 – 07:55Ingen kommentarer

Der er sket et mord!

I skyggen af Sadd 2 kalder sig selv en dyster krimi-noir-roman og det er da også en hæsblæsende krimi, som er hurtigt læst og god underholdning. Men den er bestemt i den lette ende af dyster. Det er sådan en bog, man tager med i toget eller flyveren på vej til ferie i det fjerne.

Plottet foregår på et hotel, som er kendt for at være diskret, når de rige og berømte folder sig ud. Her møder vi stuepigen, politidetektiven og den fallerede radiostjerne, som alle vikles ind i en kvindes død. Kvinden er gift med en højtstående minister, og det er ikke så enkelt, som det ser ud ved første øjekast. For er det mord eller selvmord, og hvilke mørke kræfter ligger bag?

Krimien er skrevet af fire forfattere, det kan man godt mærke. Det er spændende kapitler hver for sig, men det gør også, at bogen ikke glider helt så godt, som havde det været en persons historie.
saxo.com

I Skyggen af Sadd 2 er skrevet af Agnete Friis, Gretelise Holm, Lars Kjædegaard og Steen Langstrup. Den udkom den 11. marts 2016 på 2 Feet Entertainment. Den er på 186 sider med gode store bogstaver og bred margin.

Agnete Friis, Gretelise Holm, Lars Kjædegaard og Steen Langstrup, I skyggen af Sadd 2, Marts 2016, 2 Feet Entertainment, 186 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.