// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Robert Galbraith: Career of evil
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Spænding

Robert Galbraith: Career of evil

Skrevet af den 17. december 2015 – 07:23Ingen kommentarer

Cormoran Strike er ved at have gjort sit lille detektivbureau til en helt hæderlig forretning på baggrund af hans to sidste højt publicerede sager. Men så modtager hans sekretær Robin en makaber pakke. Nogen har sendt et afskåret ben med posten, et ben, som bærer referencer til Strikes mor og hendes død, og udover at det er en skræmmende hændelse, får det også pressens bevågenhed.

Det er dårlig publicity at få kropsdele tilsendt med posten, så nu skal Strike løbe stærkt for at redde sit bureau. Men hvad værre er, så lader det til at morderen har tænkt sig at føje Robin til sin række af ofre! Strike kan komme i tanker om tre mænd fra hans fortid, som kan tænkes at være morderen, men kan han og Robin finde ud af, hvem det er, før morderen kommer for tæt på dem?

Career of evil er tredje bind i serien om Cormoran Strike af forfatteren Robert Galbraith (synonym for Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling), og det høje niveau fra de to foregående bøger holdes. Her er masser af spænding og uhygge og interessante mennesker, vi får mere og mere at vide om Strike og Robin, og både de og de andre karakterer udvikles gennem bogen. Forfatteren har en evne til at holde mange bolde i luften på en gang og ikke tabe en eneste af dem, og siderne vender nærmest sig selv.

Jeg glæder mig allerede til næste bog i serien!

Du kan læse anmeldelse af bog to i serien her og af bog et i serien her.

Robert Galbraith, Career of evil, Sphere, 2015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.