// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lauren Becks: Den som han peger på
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Spænding

Lauren Becks: Den som han peger på

Skrevet af den 13. februar 2015 – 07:51Ingen kommentarer

Den som han peger på er en nervepirrende bog!

Sikke et gys. Harper Curtis er på jagt efter særlige kvinder, som han brutalt kan slå ihjel. Kvinder som han forfølger i årevis. Han afprøver forskellige strategier og alsidige metoder, så hvert mord kan få det til at summe i kroppen på den helt rigtige måde. Han er ikke begrænset af tid for han kan godt rejse mellem tiderne. Noget som ikke gør hverdagen mindre stressende for den dybt skizofrene massemorder.

Kirby er en overlever i alle ordets betydninger. Det lykkedes ikke Harper at hive hendes indvolde ud og binde dem om halsen på hende. Så hun overlever i første omgang. Den fejltagelse kan Kirby naturligvis ikke lade ligge og hun begynder jagten på manden, der ville slå hende ihjel.

Den som han peger på er velskrevet og uhyggelig. Personerne er flot og intens beskrevet. Men den er også forvirrende og man skal holde tungen lige munden. Det betød, at den for mig var uegnet som godnatbog, fordi jeg hele tiden måtte gå tilbage for at finde ud af om vi var i nutid eller fremtid. Men det ødelægger oplevelsen af en flot bog, som vinder på sin brutalitet.

Lauren Becks, Den som han peger på, September 2014, Forlaget Punktum, 349 sider.