// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Frederik T. Olsson: Kædens sidste led
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

Frederik T. Olsson: Kædens sidste led

Skrevet af den 7. december 2014 – 07:50Ingen kommentarer

Der er mange hemmeligheder i Kædens sidste led. Den slags hemmeligheder, der opstår mellem mennesker, når kærligheden bliver trukket for langt og stilheden overtager. Den slags hemmeligheder man har, der gør at man pludselig bliver bange for at dø. Og den slags hemmeligheder regeringer har for deres befolkninger i allerhøjeste konspirationspotens.

3 forskeres skæbner blandes sammen, da de fanges på et stort middelalderslot i Alperne. En er der frivilligt, to er blevet kidnappet. Med hver deres knuste hjerte, forsøger de at navigere i nye krav og flere hemmeligheder.

På 523 actionfyldte sider forsøger de og deres hjælpere at redde verdenen, som vi kender den. Det er en storslået kamp imod det onde. Det er dog ikke mere ondt end det er menneskeligt. Paradoksalt bliver de i jagten på sandheden hvirvlet ind i et spil de på ingen måde kan overskue konsekvenserne af.

Blodet flyder, bygninger eksploderer, kroppe mishandles og spænding holdes til det sidste, på den irriterende måde, hvor man næsten er nødt til at læse sidste kapitel først. Men gør det ikke. Snyd ikke dig selv for gys og gru.

Frederik T. Olsson, Kædens sidste led, Hr. Ferdinand, 2014, 523 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.