// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Eventyrlige cupcakes
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Eventyrlige cupcakes

Skrevet af den 25. oktober 2011 – 15:48Ingen kommentarer

Uhm – cupcakes! De små smækre kager har virkelig holdt deres indtog i de senere år, men det er jo ikke ensbetydende med, at vi er blevet trætte af de små lækre mundfulde.

De kan varieres i det uendelige og præsenterer sig fint og så er der bare et eller andet over, at man får sin helt egen kage, som skal pakkes ud og ikke deles med andre.

Hvis du mangler lidt inspiration eller et skub til at komme i gang er der lækkerier at hente i den nye bog fra Nyt Nordisk Forlag: Eventyrlige cupcakes.

Selve bogen kommer i en meget fin æske, hvori der er 12 søde cupcakesforme og en inspirerende lille opskriftsbog med en god grundopskrift og masser af variationer.

Du finder opskriften på de perfekte drømmecupcakes, cupcakes med skumfiduser, troldmandens tryllecupcakes, julecupcakes og mange flere.
Det første afsnit introducerer til det at bage cupcakes, hvilket udstyr du behøver, hvad børn kan være med til, teknikker og dekorering. Selve dekoreringen er det vigtigste af hele processen, så det vises selvfølgelig også meget udførligt.

Efterhånden kan man købe det fine kagepynt de fleste steder, så der er gode muligheder for at komme i gang og skal du holde pigefødselsdag, er det et hit at få udleveret en cupcake i fin papir og så selv være med til at pynte den med glasur, creme, bær, sukkerkugler m.m.

Den skønne gaveæske er den oplagte gaveidé eller måske lidt selvforkælelse og husk at dele ud af de fine kager, de bringer helt sikkert lykke.

Nyt Nordisk Forlag, Eventyrlige cupcakes, 64 sider, 2011, opskriftsbog + 12 forme

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.