// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Emil Obel: Halloweenbogen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Emil Obel: Halloweenbogen

Skrevet af den 21. oktober 2021 – 04:33Ingen kommentarer

Når man har børn eller arbejder med børn så ved man, at Halloween er et kæmpe hit. Og selvom jeg ikke er vokset op med denne tradition, så er det en tradition, der virkelig er vokset på mig.

Og hvem elsker ikke at fejre noget? Og det er da helt perfekt at gå lidt fejringsamok, inden juletiden banker på.

Én der også elsker Halloween er Emil Obel, der er kendt fra Den store bagedyst tilbage i 2018.

I hans nye bog får du det hele serveret. Hjemmelavet pynt, kostumer og kager til årets uhyggeligste aften. Emil har altid været vild med halloween og har brugt mange mange timer på at udtænke kostumer, dekorationer og pynte familiens hus op. Mange af idéerne er samlet i hans nye bog: ”Halloweenbogen”.

65 opskrifter og guides er samlet i bogen i forskellige sværhedsgrader og her finder du idéer til både børne- og voksen fester. I bogen er der også beskrevet de forskellige historier, der danner baggrund for de klassiske halloweenmonstre.

Det er en virkelig flot bog, der straks slår den uhyggelige tone an. Flotte effekter og virkemidler skaber den helt rette stemning og det kribler i hænderne på gør-det-selv-typerne som mig. Her er samlet skønne idéer – både de klassiske og mere originale og hvis man plukker lidt hist og her, vil man helt sikkert kunne skabe den skønneste og mest uhyggelige halloweenfest.

Emil Obel, Halloweenbogen, Turbine, 190 sider, 2021, fotograf Line Falck

Der er lukket for kommentarer.