// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Frank Madsen: Gustav og Raketbroderskabet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Frank Madsen: Gustav og Raketbroderskabet

Skrevet af den 13. oktober 2017 – 16:56Ingen kommentarer

Anmeldt af Tue, 13 år.

Gustav og Raketbroderskabet er en god serie om Gustav og hans venner Simon, Benjamin og Magnus. De er glade for raketter og er “raketnørder”. De vil indspille en film i et gammelt forladt hus, men en aften dukker der nogle fremmede og skumle personer op, og så begynder mystiske ting.

Bøgerne starter med en oversigt over, hvem der er hvem, hvilket er en ret god ide, for der er ret mange navne med i bogen. Bøgerne slutter med nogle faktuelle oplysninger om, hvordan man kan bygge sin egen rakat, ufo, rumskib eller hvad der har været omdrejningspunktet i bogen. Bogens genre er Scifi, den handler nemlig om rumvæsener og robotter fra det ydre rum.

Teksten er nem at forstå og nem at læse. Jeg anbefaler serien til selvlæsning fra ca. 9 år, men måske er de også gode til ældre børn, der gerne vil læse noget der ikke er for svært men stadig er spændende. Der er ingen svære ord i teksten. Bøgerne er gode, da de har lidt forskellige emner, kærlighed, rumvæsener og hvordan det er at gå i skole. Bøgerne er også lidt kliche, Gustav har en irriterende lillesøster og han forelsker sig i den nye pige i klassen, Hell Boyz medlemmer som skal forestille sig at være den ”onde” bande, er alle sammen snotdumme.

Bøgerne er spændende og gode. Og der er masser af fede illustrationer i alle bøgerne.

Der er planlagt i alt 10 bind i serien, bind 8 udkommer december 2017.

Forlaget har lagt en læseprøve på deres hjemmeside, tjek det ud!

Frank Madsen, Gustav og Raketbroderskabet, Bind 1-7, Illustreret af Sussi Bech, Forlag Eudor, Udkommet i perioden 2014-2017, Bøgerne er på ca. 64 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.