// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ulla Thøgersen: En for alle, alle for en
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Ulla Thøgersen: En for alle, alle for en

Skrevet af den 19. oktober 2016 – 07:08Ingen kommentarer

Gæsteanmeldelse af Signe Ørsted Pedersen, 12 år

Med håndboldkampe, svensk slik og en hel uge med David, Patrick og Pernille tegner det til at blive en fantastisk uge for Mille, men det hele går ikke efter Milles hoved.

”Der ovre”, råber Patrick og David. De har fået øje på den butik, hvor man får den bedste salmiaklakrids, ifølge dem. De styrter alle glade over til den, med de 600 kr. de har tjent ved at sælge jordbær, men Mille får det dårligt og bliver søsyg. Mille kaster op i en skraldespand. ”Mille-bræk-i-håret”, griner Christine. Allerede på færgen begynder det at gå galt for Mille. Og det bliver bestemt heller ikke bedre, da Pernille opdager en hemmelighed.

Ligesom den første bog i serien, er det en fantastisk bog, der er nem at leve sig ind og forstå. Og hvis du er glad for håndbold, er jeg sikker på, at dette vil være en bog for dig. Håndbold er selvfølgelig temaet i denne bog/serie, men der er mange andre emner den tager udgangspunkt i. For som sagt forløber det ikke helt efter hovedpersonens hoved, da hun kommer ind i konflikter, der ikke kun sætter hende og Pernilles venskab på prøve, men hele holdets!!!

Jeg ville, som i anmeldelsen af bog 1, sige, at 11-12 år er en passende alder, men at den har et lixtal på 21, så man altså også godt kan læse den som 10-årig. Læs også anmeldelse af den første bog i serien her.

Ulla Thøgersen, En for alle, alle for en, September 2016, 16 sider, Forlaget Facet.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.