// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Marlene Weybøll: Singleton
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Chick lit

Marlene Weybøll: Singleton

Skrevet af den 9. februar 2009 – 20:06Ingen kommentarer

Mænd, sex og dates. Lyder sgu da meget godt. Men det går ofte galt for hende Singleton. Eller det vil sige, hun bliver i al fald aldrig til en af de der piger som er godt-gift. I hvet fald ikke endnu. Stakkels hende. Og dog. Hvem ved, måske får singlepiger i virkeligheden mere mand end os andre såkaldt godt-gifte? Og hvem ved, måske ønsker hun slet ikke tosomheden?

Jeg ved godt, at der efterhånden er skrevet en del blogs og bøger om ovenstående emner. Men det er nu stadig underholdende. Ved også godt, at der er en anmelder, der mener, at Marlene Weybøll ikke tilfører genren noget nyt. Det er også rigtigt. Men det gør ikke noget. Det er stadig fed læsning. I bedste Nynne og Bridget Jones stil.

Tonen er frisk-fyr-agtig, hvilket også giver bogen giver tempo. Men ind imellem bliver det nok en anelse for meget, når det nu er en pige og ikke en havnearbejder bogen handler om. Eksempelvis fortæller Singleton på et tidspunkt, at det er “godt at det er så varmt, at man er konstant horny”. Det bliver en smule ucharmerende, når replikken kommer fra en pige.

Men jeg elsker nu engang at læse om andres branderter, engangsaffærer, sukken efter den eneste ene (dem er der heldigvis flere af) og tøseture med veninderne. Marlene Weybøll er ærlig. Måske nok mere ærlig end jeg selv ville være i en biografi om mænd og den slags. Er ikke så frisk på at skulle dele engangsknald med resten af landet. Dem har jeg så heller ikke nogen af. Mere. Men Singleton gør det. Og deler det med os andre godt-gifte. Og det kan jeg godt lide.

Hvis du nød at læse Spacemermaid, som tidligere er anmeldt her på bogblogger vil du formentlig også nyde Singleton. Du kan læse mere om Singleton, nateventyr og hendes dates her – men med bogudgivelsen er det vist godnat for bloggen. Marlene er opvokset i Næstved, uddannet bibliotekar og arbejder til daglig som radiovært og skribent. Singleton er hendes debut som forfatter.

Marlene Weybøll, Singleton, Forlaget Phabel (www.artpeople.dk), Januar 2009, 166 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.