// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Spacemermaid: Skydykker uden faldskærm.
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Spacemermaid: Skydykker uden faldskærm.

Skrevet af den 19. december 2008 – 11:532 kommentarer

Er blevet venner med Spacemermaid. Skøn veninde. Lidt tosset, men underholdende at være sammen med. Oplever så meget sjovt, at mit eget liv bliver lidt gråt ved sammenligning. Eller hvordan er det nu? Er da ikke venner med Spacemermaid. Har ikke engang mødt hende. Hmmm, har en tendens til at tro, at jeg er venner med hovedpersonen, når jeg kaster mig over den type bøger. Har således også haft Nynne på vennelisten. Og Bridget Jones – og det til trods for at jeg aldrig har kunne lokkes til England (det regner jo altid der).

Min vildfarelse med hensyn til mit nye venindeforhold må skyldes, at Spacemermaid er så åben og ærlig om sine tanker og oplevelser, at jeg nærmest kan høre hende. Men det gør os jo ikke til venner. Det gør bare bogen til en god og underholdende bog.

Her hos mig i forstaden står den på orlov, babygylp og skoldkopper. Og det må siges at være noget af en kontrast til det københavnerunivers som Spacemermaid befinder sig i. Et københavnerunivers med en hverdag fyldt med karriere, kærlighed, cafeér, biografture og en evig angst for at den eneste ene skal vise sig ikke at være den eneste ene. Egentlig ganske skønt at forsvinde ind i en anden kvindes verden. Bare for en stund. Selv kan man jo også være angst for at den eneste ene en dag tager sin bærbare under armen og stikker af.

“Skydykker uden faldskærm” er sammenskrevet af tidligere blogindlæg og er Charlotte Heje Haases anden weblogroman. Kan dog sagtens læses selvstændigt. Tror sgu jeg vil tilføje hendes blog som foretrukne. Tøsen kan jo skrive. Både på en intelligent, underholdende og nærværende måde. Om stort og småt. Men mest om alt det mystiske og magiske ved kærlighed. Det er skønt og det kan anbefales. Altså kærlighed – men også, at bruge et par timer på “Skydykker uden faldskærm”.

Spacemermaid, Charlotte Heje Haase, Skydykker uden faldskærm, Lindhardt og Ringhof, Oktober 2008, 208 sider.

2 kommentarer »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.