// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Gaveæske med fire noveller af Jessen, Ejersbo, Helle & Djørup
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Noveller

Gaveæske med fire noveller af Jessen, Ejersbo, Helle & Djørup

Skrevet af den 6. januar 2020 – 06:10Én kommentar

En kvinde havner til et bryllup, hun ikke er inviteret til. Et barn får flænset sin arm af brombær. En kvinde på vej hjem fra arbejde bliver uretmæssigt tilbageholdt af politiet efter en trafikulykke. Og en kvinde pakker flyttekasse efter flyttekasse, mens hun frustreres over sin svigerindes konstante pludren og venlighed. I Norge driller specialeskrivningen den enlige tvillingemor, mens hun holder øje med manden i huset overfor.

Forlaget Novellix er nyt på det danske marked, men har udgivet noveller i Sverige siden 2011. Vi byder dem i den grad velkommen til Danmark!

Gaveæsken indeholder fire bøger: Ida Jessen – I det mærkelige lys, Jakob Ejersbo – O.k. international, Helle Helle – Det kunne være græs & Globryllup og Adda Djørup – Brombærdalen. Jeg har tidligere læst noveller af Helle Helle og Globryllup var et glædeligt gensyn.

Det er genialt tænkt at samle noveller fra forskellige forfattere i en enkelt gaveæskeudgivelse. Jeg kan godt lide ideen om at smage på forskellige forfatterskaber og de udvalgte noveller er gode. Og jeg er vild med, at man har valg at gøre så meget ud af det grafiske udtryk. Selve æsken er enkel og fin og alle bøgerne har smukke forsider. Stor ros for det gennemførte arbejde!

Novellerne kan købes samlet som i æsken her til 179 kr. eller stykvis til 45 kr. Er du mere til lidt ældre danske noveller kan du vælge den anden gaveæske, som er udkommet: Danske klassikere med noveller af Herman Bang, Henrik Pontoppidan, Olivia Levison, J.P. Jacobsen.

Gaveæske med fire noveller af Jakob Ejersbo, Helle Helle, Ida Jessen & Adda Djørup, Forlaget Novellix, November 2019

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.