// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sara Blædel: Pigen under træet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Sara Blædel: Pigen under træet

Skrevet af den 15. november 2019 – 06:34Ingen kommentarer

Bornholm bliver aldrig det samme igen! Og da slet ikke den smukke Ekkodal!

Jeg holdt den skønneste ferie på Bornholm i sommers med min familie. Vi vandrede blandt andet i Ekkodalen og nød den skønne natur, som ikke ses andre steder her i landet. Men men men! Nu har krimiforfatter Sara Blædel skabt billeder på min nethinde af liget af en stor skolepige, der ligger under et træ i en klippesprække i Ekkodalen. Oh no!

Pigen under træet er et længe ventet gensyn med Louise Rick og hendes veninde journalisten Camilla Lind. På Bornholm dukker liget af skolepigen Susan op efter at hun har været forsvundet under en lejskoletur i 1995. Det kribler og krabler af insekter på liget. Gys!

Louise Rick har egentlig orlov fra sit arbejde i Drabsafdelingen, og er på en jordomrejse med sin kæreste. Hun kommer dog hjem før tid og begynder at interessere sig for sagen, da det viser sig, at hendes brors kone, som netop er stukket af fra mand og børn, var på den samme lejrskoletur tilbage i 1995. Journalistveninden Camilla Lind, der naturligvis arbejder på en kriminalredaktion, kobles på sagen og lidt efter lidt bliver puslespillet lagt.

I Pigen under træet får du den gode historie, som holder spændingen til det sidste. Og du får den perfekte blanding af krimi og uro på hjemmefronten, som vi kender det var fra denne type af krimier, og som jeg rigtig godt kan lide. Men du får også tyvstjålet nogle timer af dit liv, hvor du godt underholdt hvirvles ind i krimimøllen.

Vi har anmeldt flere af krimierne om Louise Rick og hvis du ikke allerede selv har læst bøgerne (det har du sikkert, hvis du er krimifan) kan du læse vores anmeldelser ved at klikke på titlerne: Dødsenglen, Dødesporet, Kvinden de meldte savnet

Sara Blædel er også kendt for den populære serie om Ilka. Følg link til vores anmeldelser af bøgerne.

Sara Blædel, Pigen under træet, Politikens forlag, November 2019, 318 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.