// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sara Blædel: Dødsenglen
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Sara Blædel: Dødsenglen

Skrevet af den 9. januar 2011 – 19:49Én kommentar

Det har taget lidt tid, at komme til at holde af Louise Rick, der altid involverer sig alt for personligt i sit arbejde i drabsafdelingen. Men efterhånden vinder hun mit hjerte og jeg synes, at Sara Blædel har fundet en rigtig god form på sin krimiserie om Louise, hendes plejesøn, den vilde veninde, den gode nabo og alle kollegerne.

I ”Dødsenglen” er Louise Rick blandet ind i to sideløbende historier, den ene handler om den stenrige Sachs-Smiths familiehemmelighed om et velbevaret og meget kostbart glasikon, der ender med at splitte familien ad og historien om den enlige kvinde, der meldes savnet under en rejse sydpå. Moren til den unge kvinde nægter at tro på, at hun er forsvundet for at starte et nyt liv og Louise tager sagen op.

Louise blandes ind i de to sager, både professionelt og personligt og det viser sig pludselig, at der er en rød tråd igennem de to sager og deres opklaring.

Sara Blædel bliver bedre og bedre og leverer god underholdning og spænding. Det er rart at læse en krimi, der foregår på dansk grund, efter alle de andre nordiske krimier, der har fyldt godt op i spændingsbunken. Dødsenglen slutter på bedste serievis med et oplæg til nye eventyr for den kække Louise.

”Dødsenglen” er Sara Blædels sjette krimi om Louise Rick og serien er solgt til udgivelse over hele verden og til filmatisering.

Sara Blædel, Dødsenglen, People´sPress, 306 sider, 2010

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.