// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sara Blædel: Kvinden de meldte savnet
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi

Sara Blædel: Kvinden de meldte savnet

Skrevet af den 2. februar 2015 – 11:01Ingen kommentarer

Det kører faktisk helt godt for Louise Rick fra Eftersøgningstjenesten. Sød kæreste – fedt job.

Men da en kvinde bliver dræbt i England og det viser sig, at hun er dansk og meldt savnet for 18 år siden, tager eftersøgningen en drejning.

Kærestekollegaen Eik forlader København uden et ord og Louises liv bliver vendt op og ned – både privat og arbejdsmæssigt. Den dræbte kvindes eneste åbenlyse kontakt til Danmark er en række store beløb indsat på kvindes bankkonto. Og så selvfølgelig hendes kontakt til Eik…

Man kan jo ikke andet end elske Sara Blædels nyeste bog i rækken, om Louise Rick, der har været så meget igennem. Og endnu engang er der et suverænt plot flettet ind i fortællingen. Denne gang handler den kontroversielle parallelhistorie om aktiv dødshjælp, og cocktailen af tempo, uhygge og spænding fungerer virkelig godt med den uundgåelige eftertanke dette emne skaber.

Sara Blædel kan sit kram – hun bliver bedre og bedre, og bogen er så tilpas serieagtig, at den godt kan læses som en bog for sig. Men os, der kender Louise, får lyst til at råbe advarsler og gode råd efter hende, fordi vi kender hende så godt.
Suveræn serie! Tak.

Kvinden de meldte savnet er den 9. bog i serien.

Sara Blædel, Kvinden de meldte savnet, People´s Press, 310 sider, 2014

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.