// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lise Nørgaard: Et liv med Matador
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Erindringer

Lise Nørgaard: Et liv med Matador

Skrevet af den 18. april 2018 – 07:57Ingen kommentarer

I forlængelse af DR1’s igangværende genudsendelse af tv-serien Matador var det helt naturligt at pille denne bog ned fra hylderne i den lokale Lions Club-genbrugsbutik.

På fornem vis gennemgår Matadors ”mor”, Lise Nørgaard, en lang række centrale emner i serien og krydrer det med historier om sjove detaljer og finesser fra optagelserne i slutningen af 1970’erne og 1980’erne.

Lise Nørgaard slutter af med at filosofere lidt over hvordan Korsbæk ville se ud i dag (bogen er udgivet i ). På en måde interessant og tankevækkende, men også en smule blasfemisk. For det bliver hurtigt en smule kunstigt og fortænkt. Vi vil hellere selv digte vores fortsættelser.

Bogen er ikke kun interessant for hard core Matador-tilbedere, som sikkert allerede har læst den. Den er også værd at læse for os andre, som godt kan lide den danske tv-serie på et mere normalt niveau. Og så er journalisten Lise Nørgaard desuden naturligvis uhyre velskrivende med et elegant glimt i øjet.

Lise Nørgaard: Et liv med Matador. DR’s Forlag, 2006. 204 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.