// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Thorbjörg Hafsteinsdottir: Boost din vitalitet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil, Mad og drikke

Thorbjörg Hafsteinsdottir: Boost din vitalitet

Skrevet af den 4. januar 2010 – 07:00Ingen kommentarer

Har julen sat sig lidt på sidebenene og er din energi i bund efter en hektisk december, så hop med på smoothie-vognen og giv et boost til din vitalitet.

Thorbjörg Hafsteinsdottir er uddannet ernæringsterapeut og en af de førende eksperter indenfor sundhed og ernæring. Hun har tidligere givet gode råd og opskrifter der handler om at styrke krop og sind igennem kosten.

Boost din vitalitet er en samling af gode smoothies, juices, greens og shakes, der er fyldt med gode ingredienser. Drikkene kan bruges som morgenmad, mellemmåltid eller dessert.

Thorbjörg giver ud over opskrifterne også gode råd med på vejen, fx til hvordan du kan styrke dit immunforsvar, kickstarte vitaliteten og et helt afsnit med passionerede smoothies der skulle tænde for lidenskaben med navne som – Lyserøde skyer, Goji møder Goliat og Brown sugar.

Ud over kosten, de gode råvarer og ingredienser er det også vigtigt at få gang i kredsløbet med træning og motion, så op og af sted og hjem til en lækker sportsdrik.

Mange af ingredienserne skal købes i specialbutikker, så bagerst i bogen er der en shoppeguide så du har en god chance for at finde hvedegræspulver, acaipulver og gojibær. De lidt anderledes ingredienser, er lidt af en udfordring for mig, men jeg må starte med det jeg kender fx An apple a day, med æbler, ingefær, mynte og lime. Uhm….

Bogen er sprængfyldt med virkelig skønne billeder af de forskellige smoothies og selvfølgelig af Thorbjörg, som i sig selv er en rigtig god reklame for sine kostprincipper. Billederne er taget af Andreas Wiking.

Læs mere om Thorbjörg på clubvital.dk

Politikens forlag. Thorbjörg Hafsteinsdottir, Boost din vitalitet, 152 sider, 2010

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.