// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Alexandra Potter: Forførende Paris
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Alexandra Potter: Forførende Paris

Skrevet af den 16. januar 2017 – 07:00Én kommentar

Man skal lige i gang. Glemme den lidt for søgte humoristiske tone de første sider. Lade siderne gå og så sætte sig på flyet til Paris. Derefter fungerer historien.

Alexandre Potter har skrevet en kærlighedsroman om kvinden Ruby Millers, der bor i London og bliver brændt af i lufthavnen, hvor hun forgæves venter på sin kæreste, Jack, der skulle være på et fly fra USA. I Paris bor hendes gamle veninde, der også har problemer med kærligheden, og Ruby beslutter sig for at skifte spor, så at sige, til Eurostar-toget mod Paris. En flugt fra hverdagen og den romantiske weekend, hun skulle have været på med Jack for at fejre fødselsdag.

I Paris følger hun med veninden, Harriet, på arbejde. Harriet er antikvar og skal besøge en lejlighed sammen med en flirtende fransk advokat. Ruby går på opdagelse i lejligheden, der ser uberørt ud, siden beboeren flyttede for halvfjerds år siden. Pludselig dukker et sæt breve op, og Ruby dykker ned i en særlig kærlighedshistorie, der havde fatal betydning for de to parter og deres liv.

Historien er faktisk god. Desværre er den lidt for sovset ind et sprog, der er for unødvendigt uddybende og ikke særligt humoristisk på grund af hensigten. Kan man se bort fra det, er det en fin og romantisk fortælling, og er du ligesom jeg vild med Paris, vil du nyde turen rundt i arrondissementer, de små stop på broerne over Seinen og nyde stemningen på de små hyggelige caféer.

En hyggelig og letlæst bog med en romantisk åre og skønt venskab.

Forførende Paris, Alexandra Potter, NB Books, udgivet 4. november 2016, 391 sider, Oversat af: Nanna Birch

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.