// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lasse Bo Andersen: Zombie splatter 4 + 5
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog

Lasse Bo Andersen: Zombie splatter 4 + 5

Skrevet af den 12. august 2016 – 07:19Ingen kommentarer

“Tom forsøgte at komme væk fra zombien. Men han kunne ikke. De døde fingre holdt fast i hans arm.”

Bog fire i serien Zombie splatter starter lige på. Tom er igen i problemer. Og det er igen zombier, der gør hans liv surt (og spændende). Læs de andre i serien først, så du ved hvor Tom er og hvorfor. Vi har også anmeldt de første bøger, læs med her.

Tom, Johnny og Lisa befinder sig i kælderen på et hospital. Lisas lillesøster Emma er også med. Bedst som de tror, at NU slipper de endelig ud, opdager de, at døren med trykknappen ikke virker, når strømmen i bygningen er slået fra. Åh nej! At være spæret inde på et hospital fyldt med sultne zombier er ikke det, der står øverst på deres ønskeliste over oplevelser.

Bog fem i serien starter også midt i flugten og kampen mod zombierne. Tom svinger sit baseballbat mod en zombie og kraniet knaser….

Mon det nogen sinde lykkes børnene at komme i sikkerhed? Det er ikke til at vide, jeg har mine tvivl, der er flere bøger på vej i serien!

Bøgerne er lette at læse. Tempoet er højt, så det er spændende at læse om Tom, vennerne og zombier. Det er ikke for uhyggeligt, så du kan også læse med, selvom du går i en af de små klasser.

“Ingen ved, hvor de kom fra. Pludselig var de der bare. De levende døde. Zombierne. På jagt efter kød. Menneskekød.”

Lasse Bo Andersen, Zombiesplatter nr. 4 Fanget i flammerne, Zombiesplatter nr. 5 Zombieregn, Tekst & Tegning, 2016, 47 sider pr. bog, Lix 22 og lix 23.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.