// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Helle Schjønning: Bare beton
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Hobby

Helle Schjønning: Bare beton

Skrevet af den 4. februar 2016 – 07:04Ingen kommentarer

Bare betonDe lidt grovere materialer ses mere og mere i den nordiske indretning – både ude og inde. Usleben træ, rustikt keramik og groft beton.

Helle Schjønnings nyeste skud på bogstammen handler netop om beton. Den slags beton, du selv kan arbejde og eksperimentere med, så det får lige præcis det udtryk, der passer til din stil.

Bogen er en god guide for begyndere, da der er en fin introduktion til opstarten at arbejde med beton. Hvilket udstyr har du brug for og hvad er forskellen på mørtel og beton. Resten af bogen er fyldt med skønne projekter i forskellige sværhedsgrader og det kribler i fingrene og rykker i krea-genet for at komme i gang.

Helle har forslag til pæne ting til indretningen, sjove påfund til haven, smykker, fade, knager, holdere og meget mere. Det fremgår tydeligt, at Helle Schjønning er uddannet reklamefotograf og de flotte billeder løfter hele bogen op på et ret højt lækkerhedsniveau.

Bogen guider og inspirerer til at komme ud og støbe, når vejret tillader det. Og Helle Schjønning slår det fast, at man ikke behøver at være murer, to meter høj eller bomstærk for at arbejde med beton – det er lige så let som at lave en kop the. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Helle Schjønning har tidligere udgivet “Magiske måneder” og strikkebogen “Kun firkanter”.

Helle Schjønning, Bare beton, Forlaget Schjønning, 132 sider, 2015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.