// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Gitte Schou Hansen: Jul med nisseklip
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Hobby

Gitte Schou Hansen: Jul med nisseklip

Skrevet af den 11. december 2015 – 07:56Ingen kommentarer

3c33d1265e874e46a7a53f910b48de80-plusclubmaxiDet er ren nostalgi at bladre i Gitte Schou Hansens fine bog med juleklip. Gitte har en genkendelig og personlig stil, der går igen i de mange forskellige hobbybøger hun efterhånden har udgivet.

Den nyeste Jul med nisseklip er for de nisseglade børn og barnlige sjæle. Her findes søde figurer, der indgår i forskellige kreative pynterier.

Her er skabeloner til klatrenisser, nisseguirlander, nissekort, kræmmerhuse, gavemærker og meget mere.

Skabelonerne er nemme at gå til og kan varieres i sværhedsgrad, så også mindre børn kan være med. Hvis der skrues op for detaljerne og sværhedsgraden, ændrer figurerne udtryk.
Alle idéerne er flot fotograferet, så inden man går i gang, kan man danne sig et indtryk af det færdige resultat. Der er meget inspiration at finde ved at bladre i bogen.

Klippene er holdt i de traditionelle julefarver, men det ville også være oplagt at prøve dem af i mønstret papir, eller i en mere afdæmpet farveskala.

Det er så hyggeligt at samles om spisebordet og kreere lidt pynt, der kan hænges op år efter år. Hjemme hos mig er vi især faldet for gavemærkerne og de søde nisser der titter op af julesokkerne. Så for de klippeglade krea-nisser, er der mange timers gode aktiviteter i Jul med nisseklip.

Gitte Schou Hansen har tidligere udgivet 38 hobbybøger i Danmark, Norge og Sverige.

Gitte Schou Hansen, Jul med nisseklip, Forlaget Gitte Schou Hansen, 56 sider, 2015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.