// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Linda Castillo: Døden venter
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi, Spænding

Linda Castillo: Døden venter

Skrevet af den 17. oktober 2015 – 07:24Én kommentar

“Jeg ved, hvad du har gjort.” Beskeden lå i postkassen. “Jeg ved, hvad I alle gjorde.” Den næste besked var sat fast på bilen. Men det blev ikke den sidste. Alle beskederne var skrevet med blåt blæk på et stykke linjeret papir fra en notesblok.

Man skal ikke mange sider ind i den nye krimi af Linda Castillo førend det er både nervepirrende og spændende at læse videre. En voksen datter kan ikke få kontakt med sin far og da hun omsider finder ham er det for sent. Dødsfaldet ligner et selvmord, men havde han grund til tage sit eget liv?

Døden venter er sjette bog i serien med politichefen Kate Burkholder i hovedrollen. Det syvende bind i serien udkom i juli i USA og jeg håber, at også det bind en dag lander på dansk på mit natbord.

Jeg har med stor fornøjelse læst samtlige krimiudgivelser, der alle følger Kate Burkholder i arbejdet med at opklare forbrydelser i og omkring Painters Mill på landet i Ohio. Dette sjette bind er lige så underholdende som de foregående og også denne gang får vi et lille kig ind i amishsamfundet.

Læs bogen i din ferie, hvor du kan sove længe – for det er svært at smutte i seng, når du først har åbnet op for mord og trusler! Tro mig, du vil nødig efterlade Kate Burkholder på et af gerningsstederne i silende regn. Læs også vores anmeldelse af bind fem Sidste åndedrag.

Linda Castillo, Døden venter, Forlaget Hr. Ferdinand, September 2015, 358 sider, Oversat fra engelsk af Henrik Enemark Sørensen.

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.